Coprox betonlook

Coprox

Coprox Betonlook is het waterdichte, watervaste, gebruiksvriendelijke alternatief voor regulier stucwerk, tegels en andere afwerklagen. Het past in ieder interieur en elke stijl:  van natuurlijk en rustiek tot industrieel en minimalistisch, van modern en zakelijk tot klassiek en huiselijk.

Toepasbaarheid Coprox betonlook

Door de perfecte waterdichtheid is Coprox zeer geschikt voor toepassing in natte, vochtige ruimten, zoals keuken en badkamer.

Coprox betonlook hecht vrijwel op alle ondergronden. Hieronder enkele mogelijkheden.

Vloerafwerking

Bij vloeren kan dit bijvoorbeeld over de bestaande tegels, cement dekvloer of anhydrietvloer aangebracht worden. Coprox betonlook kan ook prima in combinatie met vloerverwarming.

Wandafwerking

Bij wanden kan dit bijvoorbeeld over bestaande tegels, stucwerk van cement of MP75SL aangebracht worden. De afwerking kan variƫren van ruwe betonlook tot superglad pleisterwerk.

Gladde ondergronden

Indien er over een gladde ondergrond of tegels gewerkt moet worden, wordt hier 1 dag van tevoren een schraap laag van Coprox aangebracht, deze brandt zich dan vast aan de ondergrond, wat zorgt voor extra hechting.

Keukenbladen

Bij Coprox keukenbladen gebruiken we als ondergrond altijd multiplex en brengen we standaard een schraap laag Corpox aan.

Eindresultaat

Coprox heeft als eindresultaat een sterk natuurlijk uiterlijk en de onvolmaaktheden bepalen dan ook het unieke en waardevolle karakter van Coprox. Deze karakteristieke uitstraling wordt dan ook gekenmerkt door kleine scheurtjes of iets ruwere plekjes, deze doen overigens niets af aan de waterdichtheid van de Coprox afwerklaag.

Coprox makkelijk in onderhoud

Coprox is tevens makkelijk te onderhouden en te reinigen. Het kan met elk normaal, niet te agressief, schoonmaakmiddel gereinigd worden. Indien u Coprox betonlook met liefde behandeld, kunt u hier jaren plezier van hebben.